Linkbuilding

Met Linkbuilding bedoelen we letterlijk een netwerk van links 'bouwen'. Met andere woorden ervoor zorgen dat andere (relevante!) websites een link maken naar uw website. Dit doen websites niet zomaar, dat kan een langdurig proces zijn. En als websites dit zomaar doen, dan zijn het links die we niet eens willen hebben.

Bij Linkbuilding moeten we dus allereerst onderzoeken welke websites echt relevant zijn voor uw bedrijf. Zodra die gevonden zijn is het belangrijk dat er op die website een link geplaatst wordt naar uw website (of een speciale pagina daarvan). Het makkelijkste is doorverwijzen naar uw homepage, veel beter is te verwijzen naar een specifieke pagina van uw website. Zorg er dan wel voor dat deze pagina blijft bestaan, een link naar een niet bestaande pagina is natuurlijk zonde (en ook nog eens slecht voor de website die naar uw website verwijst).

Wat u vooral NIET moet doen:

Zorg ervoor dat de websites die naar uw website linken relevant zijn voor uw bedrijf. Het heeft geen nut om via de website van een fietsenwinkel een link te plaatsen naar de website van de lokale bakker. Dit wordt herkend door een zoekmachine en bestraft (lager in de zoekresultaten).

Links uitwissel websites of websites die alleen gemaakt zijn om naar heel veel websites te linken wordt ook niet in dank afgenomen door een zoekmachine. Ook dit wordt herkend door een zoekmachine en bestraft (lager in de zoekresultaten).

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ
Gecertificeerd
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: