Key 2 Succes, volgens JACCS

The Key 2 (to) Succes, wat is dat? Gewoon de vertaling is natuurlijk de sleutel tot succes.. Wij van JACCS focussen ons op de online wereld en hebben daar al de nodige successen meegemaakt. Van een aantal van deze successen hebben wij onze bijdrage mogen leveren. Zo hebben wij de volgende tips opgesteld waarvan wij denken dat als u deze tips gebruikt, u eerder succes zult hebben:

 

  • Kennis is belangrijk "Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd" horen we ook wel. Laat u goed informeren en u zult beter keuzes kunnen maken op welk gebied dan ook. Wilt u meer kennis van uw website? Kom eens naar een RtW bijeenkomst, meer weten? Klik hier.
     
  • U kunt niet alles alleen Iedereen heeft zijn eigen vakgebied / specialisme en natuurlijk zijn er uitzondering, maar wij zijn nog niemand tegengekomen die alles kan. Een website er leuk uit laten zien is 1 ding, maar deze ook stabiel, veilig en snel te krijgen en houden is iets anders. Wij van JACCS doen veel zelf, maar besteden ook zaken (zoals hosting) uit. We kunnen niet alles zelf, maar zorgen er wel voor dat u 1 aanspreekpunt heeft voor uw website.
     
  • Fouten maken mag Wees niet bang om fouten te maken, maar erken deze en los deze goed op! Ergens omheen draaien of problemen laten bestaan is geen oplossing en wordt niet gewaardeerd. Ook wij maken wel eens fouten, maar zodra wij deze ontdekken of hierop worden gewezen lossen we het probleem meteen op en krijgt u netjes een uitleg van de oorzaak en de gekozen oplossing.
     
  • Blijf ontdekken & vernieuwen Een kleine overlap met het eerste punt, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Ga erop uit, zoek innovaties en test deze. De zoektocht alleen is erg leuk en inderdaad tijdrovend, maar essentieel van uw voortbestaan. Ook voor uw website is dit nodig, zo roepen wij al jaren "Een website is geen schilderij", ook uw website en daarmee uw klanten EN prospects hebben uw aandacht nodig.

 

Dit zijn de meest belangrijke tips die wij u willen meegeven en de manier waarop wij hiermee omgaan. Bent u opeens geïnteresseerd hoe wij te werk gaan en/of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen u ondersteunen in het ontwerpen, realiseren, uitbreiden en onderhoud van uw website en/of webshop met Joomla!. Tevens verzorgen wij allerlei Joomla! cursussen, hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor support en/of cursussen in specifieke Adobe software...