Power van JACCS

Zo te zien heeft u van ons de mobiele batterij ontvangen. Wij zijn dan ook erg blij dat u de moeite neemt om deze webpagina te bezoeken, hartelijk dank daarvoor. Om dit jaar eens iets extra's te doen hebben wij besloten een aantal mobiele batterijen weg te geven. Wij hopen dat u hier minimaal net zoveel plezier en gemak aan beleefd als wij.

Zeer handig op de momenten dat uw smartphone (bijna) leeg blijkt te zijn en u op het punt staat om te vertrekken. U sluit uw smartphone aan op de mobiele batterij en u stopt beide in uw zak(ken) en kunt weer verder.

Wij bestaan sinds 2010 en hebben ons gespecialiseerd in het werken met Joomla! websites. Wij kunnen niet alleen websites maken met Joomla! maar u ook een Joomla! cursus geven op ieder niveau. De door ons gemaakte websites zijn niet alleen professioneel maar ook gebruikersvriendelijk voor uw bezoeker, maar ook voor uzelf. Professionaliteit en Gebruikersvriendelijkheid staan bij ons al vanaf het begin centraal en dat zullen ze altijd blijven. Technieken veranderen en verbeteren, toch zal een website altijd professioneel en gebruiksvriendelijk moeten blijven. Wij zorgen ervoor dat uw website dat is, maar vooral ook blijft. Op die manier staat uw website dus nooit stil en u blijft verzekerd van een goede professionele en gebruikersvriendelijke website.

Onze dienstverlening en onze producten zijn sinds het begin fors uitgebreid en verwelkomen wij graag nieuwe klanten.

Nogmaals hartelijk dan voor uw bezoek. Wij zijn u graag van dienst. Natuurlijk kunnen wij ook een keer langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Neem voor al uw vragen, op- of aanmerkingen of een afspraak gerust contact met ons op.