Wij zijn graag compleet in onze dienstverlening. Daarom vonden wij dat een goede uitleg van de mobiele batterij niet kon ontbreken.

 

Inhoud verpakking

Inhoud Verpakking
In de verpakking zit de batterij, een USB kabel en een handleiding. Mist u een van deze zaken, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk alsnog een complete set ontvangt. De handleiding hebben wij ook gescand, deze kunt u ook via deze link downloaden.

 
Smartphone opladen

Smartphone Opladen
Uw smartphone opladen gaat heel eenvoudig. Uw huidige oplader heeft aan de ene zijde van de kabel een stekker die in uw smartphone past, die blijft u gewoon gebruiken. Aan andere zijde van de kabel zit een USB poort, deze doet u in de USB poort van de mobiele batterij en het opladen begint. Wij hebben overigens gemerkt dat tijdens het opladen de mobiele batterij warm wordt. In onze ervaring werd deze echter nooit te warm om bijvoorbeeld vast te houden of op een houten tafel te leggen.

 
Batterij Opladen

Mobiele Batterij Opladen
Met de mobiele kunt u ongeveer één (1) keer uw smartphone opladen. Dit komt doordat de batterij van de gemiddelde smartphone net zo krachtig is als deze. Opladen doet u met de meegeleverde kabel. Een de ene zijde van de kabel zit een normale USB kabel, die doet u in uw computer of laptop. De nadere kleine stekker doet u in de mobiele batterij. Op de foto ziet u een rood LED lampje, dan is deze (nog) niet volgeladen. Zodra dit LED lampje groen oplicht is de mobiele batterij weer volgeladen.

 

Mocht u vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag.