Meta description

De meta-description kunt u zien als de beschrijving van uw website / bedrijf in één of twee zinnen. Dit is dus voor u een extra mogelijkheid om uw website te voorzien van voor uw bedrijf relevantie tekst. De meta-description wordt normaliter niet zichtbaar weergegeven op uw eigen website, echter wel in de zoekresultaten van een zoekmachine. Zorg dus voor een relevante tekst (die dus voldoende zoekwoorden bevat) maar ook pakkende/leesbare tekst.

Gebruik de meta-description! Vul deze meteen met tekst, al is het maar een tijdelijke. Wij komen maar al te vaak een lege of helemaal geen meta-description tegen, dat is zonde, de meta-description telt namelijk zwaarder mee dan de 'gewone' tekst van uw website.

Wat u NIET moet doen:

De meta-description is een beschrijving van uw website. Het is geen extra plek om uw meta-keywords te herhalen. Plaats dan ook niet teveel keywords in de meta-description, houd het leesbaar voor een bezoeker. Deze krijgt namelijk uw meta-description te zien in de zoekresultaten. Doet u dit toch dan wordt dit herkend door een zoekmachine en bestraft (lager in de zoekresultaten).

 

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla!®
Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: