Portfolio van JACCS

Sinds onze start in 2010 hebben we al meer dan 150 websites ontikkeld en opgeleverd. Daarvan is de overgrote meerderheid nog bij ons in het beheer. Wij nemen dan ook zeldzaam afscheid van onze klanten en daar zijn we trots op. Dan zien we dan ook in de stabiele groei van onze trouwe- / vaste klanten.

Wij denken ook mee met onze klanten, zo hebben we inmiddels voor meerdere klanten na een aantal jaar de website geupgrade. Bij een upgrade lijkt het voor de bezoeker alsof er een compleet nieuwe website is gemaakt, echter hebben wij dan alleen de look & feel (het template) gerestyled en de content verbeterd. Dat is altijd beter en goedkoper dan het echt bouwen van een nieuwe website.

Wij doen wat nodig en houden ons aan de afspraken, dat waarderen onze klanten en is ook te zien aan onze reviews:

Een greep uit de reviews van onze klanten:

  • Ton Hofstra: Mijn website is weer helemaal uptodate, dankzij deskundig advies en uitvoering van JACCS. Bovendien bespaar ik nu via JACCS €400 er jaar op mijn hosting-kosten. Ben heel tevreden!
  • Massagepraktijk Aziz: Roeland heeft ons erg geholpen bij onze ranking in Google. Hij is zeer deskundig en heeft een heel prettige en professionele manier van werken. Eindelijke een bedrijf(man) waarop we kunnen vertrouwen en die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Top!
  • Adminifisca: Roeland beheert mijn website en SEO. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken en denkt in oplossingen. Ik ben uiterst tevreden over zijn werkzaamheden. Ik kan Roeland van Anholt van harte aanbevelen!
  • Engineering Support NL: Hele goede samenwerking en service.

Voorbeelden van verschillende projecten

Hieronder treft u een greep uit de meest recente en/of noemenswaardige projecten die wij hebben gerealiseerd: