Pagina titel

De titel van een pagina is zeker belangrijk. Maar al te vaak zien wij op een homepage een tekst zoals 'Welkom op de website van 'Bakkerij Brood'. In de ergste gevallen zien wij alleen de tekst 'home' staan. Beide voorbeelden zijn niet goed. Met een titel kunt u veel meer, gaat het om bijvoorbeeld een bakker met het beste maïsbrood van Roermond en omgeving denk dan bijvoorbeeld aan: 'Bakkerij Brood, het beste maïsbrood van Roermond en omgeving.'

Een pagina titel van de homepage bevat dus in de regel uw belangrijkste producten of diensten en niet te vergeten uw bedrijfsnaam. Natuurlijk kunt u daarvan afwijken, zo lang u er maar rekening mee houd dat een zoekmachine deze tekst indexeert en vrij zwaar mee telt in de beoordeling van de relevantie van uw website voor een bepaald onderwerp.

De pagina titel kan dus per pagina van uw website afwijken. Dit betekent overigens niet dat u voor elke nieuwe pagina van uw website een nieuwe titel hoeft in te voeren. Joomla! zorgt ervoor dat de pagina titel van de pagina automatisch gevuld wordt met de titel van het menu-item of het artikel welke wordt weergegeven, desgewenst kunt u ook zelf een andere pagina titel invoeren.

Wat u NIET moet doen:

Herhaal geen woorden in de pagina titel. Woorden herhalen wordt alleen geaccepteerd als dit echt nodig is, maar kunt u zeerbeslist niet gebruiken om hoger te komen in de zoekresultaten. Doet u dit toch dan wordt dit herkend door een zoekmachine en bestraft (lager in de zoekresultaten).

 

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
Gecertificeerd
Joomla! 3 Certified Administrator
Joomla!®

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: