Wat gebruikt een zoekmachine?

Een website met veel bezoekers zal interessant (kunnen) zijn. Zeker als de bezoekers per zoekopdracht te categoriseren zijn. Een zoekmachine weet de bezoekersaantallen via website statistieken programma's zoals bijvoorbeeld Google Analytics. U weet uw website statistieken van uw website, maar een zoekmachine weet dit ook. Daar is overigens niets mis mee. Website statistieken wordt aan de lopende band verzameld en verhandeld tussen zoekmachines, marketing instanties, onderzoek bureaus, etc.

Naast website statistieken is vooral ook de website inhoud interessant. Staat er vaak het woord 'brood' of 'bakker' dan zal deze website interessant zijn voor mensen die zoeken naar brood of een bakker. Hoe vaak deze woorden op de website staan, op welke manier of in welke context zijn allemaal factoren die meetellen in de relevantie beoordeling van een zoekmachine.

Hiernaast is het onderdeel 'linkbuilding' interessant. Dit voegt een andere dimensie toe aan het beïnvloeden van de hoogte van uw website in de zoekresultaten en zien wij ook als een van de laatste stappen en is pas interessant als uw SEO basics op orde is en uw (eerste) SEA campagne loopt.

 

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Gecertificeerd
Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ
Joomla!®

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: