Website realisatie

Door onze modulaire aanpak die helemaal verweven is in onze organisatie kunnen we diverse website pakketten aanbieden. Van een goede basic website tot een geavanceerde (maatwerk) website en niet te vergeten het profesiossele website pakket hier tussenin, waarbij de conversie van uw website centraal staat.

Hoe maken wij een succesvolle website?

Eigenlijk is de basis heel simpel, namelijk elke website bevat 5 belangrijke onderdelen, waarvan de eerste 3 zelfs essentieel zijn:

  1. Wie zijn we? (over ons)
  2. Wat doen we? (producten / diensten)
  3. Hoe kun je contact met ons opnemen? (contact)
  4. Wat hebben we gedaan? (referenties)
  5. Wat vonden onze klanten daarvan? (reviews)

Deze online basiscontent kan eindeloos uitgebreid worden met allerlei content, blogs, video, etc. Met uw online content zorgen wij ervoor dat deze de vragen beantwoord van uw (ideale) doelgroep. Prospects die uw website bezoeken worden dan sneller uw klant, daar gaat het tenslotte om. De route van binnenkomst tot en met de conversie maken we zo efficiënt mogelijk. En we hoeven niet te stoppen bij alleen uw website, maar we kunnen desgewenst ook bijvoorbeeld werkprocessen versoepelen door de berichten van formulieren te fine-tunen of zelfs maatwerk software zoals een klantenportaal te ontikkelen.

We hebben een tal van professionele tools tot onze beschikking die we (samen) kunnen raadplegen. Deze tools zetten we in voor de ontwikkeling van een website, de SEO optimalisatie van de content, opzetten en verzending van een nieuwsbrief of SEA campagne, de hosting, de periodieke backup van uw website en nog veel meer. Zo heeft u desgewenst 1 aanspreekpunt voor al uw online zaken.

Technische goede websites

Wij blinken uit op het technische vlak, daar ligt wat ons betreft ook de basis / fundering van een website. Hoe stabieler, sneller en beter de website werkt hoe hoger deze komt te staan in de zoekresultaten van een zoekmachine. Geen enkele zoekmachine wil namelijk iemand verwijzen naar een website die (opeens) niet werkt.

 

Wij bieden een aantal website pakketten aan, om u een idee van modulaire aanpak te geven: