16 november: Ranking the website

Op woensdag 16 november organiseren wij een Ranking the website (RtW) bijeenkomst. Als u zich inschrijft voor deze bijeenkomst dan krijgt u op deze avond een professioneel rapport van uw eigen website. Daarnaast wordt de avond gecombineerd met een wijnproeverij en een presentatie over telefonische kwalificatie. We sluiten af met een netwerkborrel.

Ranking the website is een bijeenkomst waarbij uw website centraal staat. Tijdens deze bijeenkomst leert u de belangrijke zaken van uw website en daar omheen. Wij geven u allerlei tips om ervoor te zorgen dat uw website beter vindbaar wordt en succesvoller wordt voor uw bezoekers. Al die tips staan in het rapport wat u bij aanvang van deze bijeenkomst ook van ons ontvangt.

Met dit rapport kunt u doen wat u zelf wilt. U kunt hiermee naar uw eigen webbouwer of u kunt naar ons, dat is geheel uw eigen keuze. Ons doel is u zoveel mogelijk leren, zodat u zelf kunt overwegen wat u wel of niet belangrijk vind.

Uniek van de RtW bijeenkomst is dat wij een objectieve waardering geven aan alle besproken onderwerpen en daarmee een ranglijst kunnen maken van de websites van alle aanwezigen. Zodoende hoort u niet alleen van ons welke zaken belangrijk zijn, maar kunt u ook zien in hoeverre andere websites deze zaken aandacht hebben gegeven. De details van deze ranglijst zetten wij overigens niet op het internet, maar worden alleen in deze (kleine) kring weergegeven.

De kosten voor deze RtW bijeenkomst zijn slechts €10 ex. BTW, hiervoor krijgt u:

  • een professioneel rapport van uw eigen website
  • een wijnproeverij
  • een presentatie over telefonische kwalificatie
  • een netwerkborrel

Wacht dus niet langer en schrijf u in!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Gecertificeerd
MeerBusiness Haarlemmermeer
Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: