Eerste editie Ranking the website was geslaagd!

Afgelopen woensdag 16 november was de eerste editie van Ranking the website. Er waren 10 personen, geen slecht resultaat voor een eerste keer zeggen we dan. De sfeer was goed en de resultaten werden goed ontvangen. De wijnproeverij was heerlijk en ook de presentatie was informatief en de borrel was gezellig. Dat lijkt zo een vol programma, maar alles verliep allemaal erg soepel.

DSCN4801    DSCN4797

Voorafgaand hadden wij alle website goed bekeken en uitgebreide rapporten gemaakt. Zo kreeg iedereen ook een rapport van zijn eigen website mee. Hiermee mogen zij doen en laten wat zij zelf willen. Het gaat er ons juist om het delen van kennis zodat iedereen hierna met meer kennis de juiste keuzes met betrekking tot de website kan maken.

We hadden bij De Rustende Jager een prachtige zaal gereserveerd; De Jonge Jager. Het fijne van deze zaal is dat er ook een bar aanwezig is, zo hoefden we voor andere drankjes als wijn tussendoor of de borrel aan het eind van de avond de zaal niet te verlaten.

Hoe zag de RtW avond eruit?

Tijdens de avond liepen wij het rapport door en legden we uit hoe we naar uw website hebben gekeken en punten hebben gegeven. Zo hebben we dus elk punt van het rapport toegelicht. Erg opvallende, dat kunnen goede- of juist minder goede zaken zijn, zijn per onderwerp/hoofdstuk kort besproken. Voorafgaand aan elk onderwerp/hoofdstuk hebben we de scores van alle deelnemers van die avond weergegeven. Naast het rapport konden de bezoekers ook daaraan zien waar de verbeterpunten liggen. De details van de rapporten delen wij alleen op de avond zelf met de mensen die hierbij aanwezig waren.

DSCN4812    DSCN4811

Na ieder onderwerp/hoofdstuk van het rapport onderbraken we even met een nieuwe wijn die geproeft kon worden. Halverwege nog een presentatie, ditmaal over telefonisch kwalificeren. De bespreking van de rapporten, de presentatie en de wijnproeverij eindigde om 22:00 daarna volgde er nog een borrel, die duurde ongeveer tot 23:00 en was ook erg gezellig.

De volgende editie van Ranking the website is in maart volgend jaar, schrijf je in! Wij willen in 2017 elk kwartaal een RtW bijeenkomst organiseren, kom ook!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd
Joomla!®
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: