Presentatie Themler (JUG Leiden)

Met de Joomla! Dagen 2017 in het vooruitzicht geef ik voor de Joomla! Usergroup Leiden een presentatie over Themler. Iedereen is overigens welkom om deze presentatie bij te wonen op dinsdag 10 januari om 19:30 in Leiden.

Met Themler is het mogelijk op een makkelijke manier je eigen Joomla! template te maken. Dit begint bij het grove ontwerp, denk daarbij aan kleuren afmetingen en module posities. Maar gaat door tot paralax slideshows, module posities met (hover) effecten, sticky menu headers, etc. Van kleuren naar afmetingen naar locatie/hoeveelheid module posities en zelfs de namen van deze posities kunnen we zelf bepalen. Daarbij kunnen we ook eerder ontworpen onderdelen copy/pasten of importeren van een centrale ‘Themes Stock’.

Dat maakt Themler een uniek product, meer info: themler.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=FuGuvSPxMlg

 

Zoals gezegd is iedereen welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. De Joomla! Usergroup Leiden is er voor elkaar. We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

De locatie; Meet en Greet (Raamstraat 17, 2316 BA Leiden) is goed te bereiken. Vanaf Leiden Centraal is het 10 minuten lopen. Parkeren in de directe omgeving is vanaf 19:30 uur gratis. Toegang: 5 euro, incl. koffie of thee.

Zie ook: https://www.joomlacommunity.nl/agenda/joomla-gebruikersgroepen/leiden/event/97-themler-templates-roeland-van-anholt

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

MeerBusiness Haarlemmermeer
Joomla! 3 Certified Administrator
Joomla!®
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: