JACCS op de radio!

Tijdens een bijeenkomst van Ondernemend Hoofddorp werd ik gevraagd of ik op de radio wilde komen, dat leek me wel leuk dus daar ben ik op in gegaan. Op zondag 11 maart j.l. gebeurde het ook, ik was op Meerradio tijdens zakenplatform. Met als host Wim Brik werden Erik Verstraten en ik geïnterviewd over ons bedrijf en ons zelf, een heel leuke ervaring!

Die ervaring had vooral te maken met tijd. Wat gaat die tijd snel! Er werd uitgelegd hoeveel tijd Wim aan ons ging besteden met een soort interview, Erik kreeg een paar blokken en ik natuurlijk ook. Het spits was voor mij en dat was maar goed ook. Als laatste vertelde Wim; bereid je voor op het snelste uur van je leven!

En het ging snel, omwille van de tijd wil je kort en krachtig antwoorden. Dat lukte vrij aardig ondanks dat ik niet heel kort van stof ben. Ook betrap je jezelf op een kort antwoord wat dan opeens wel erg kort door de bocht is. Nouja, dat zullen de zenuwen wel zijn..

[button link="http://www.meerradio.nl/gemist/uitzendinggemist/program.php?programid=137" target="_blanc"]Benieuwd naar hoe het ging? Luister naar de uitzending (11 maart '18  13:00)[/button]

Je hoort mij op de volgende tijden:

  • 6:08
  • 10:23
  • 17:44
  • 26:56
  • 53:34

11 03 2018 ERIK VERSTRATEN WIM 200 ROELAND VAN ANHOLT cright

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd
OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: