E-mail met Office 365 via 3ICT goed geregeld

Een hosting pakket van ons heeft altijd de mogelijkheid voor het aanmaken van (onbeperkt) e-mailboxen. Met behulp van POP of IMAP is het vervolgens mogelijk de e-mail op te halen of te synchroniseren met uw apparaten. Maar dit kan beter...

In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat vooral bij IMAP er af en toe kleine problemen ontstaan. Mailbox is opeens vol, maar ook een verbinding die wegvalt of zelfs e-mail berichten die toch niet worden gesynchroniseerd. Geen kritieke problemen, maar wel gewoon vervelend als het gebeurd.

Office 365 met Exchange loste dit voor ons op

Zelf gebruiken wij al tijden Office 365 inclusief Exchange voor e-mail. Met Exchange is het overigens niet alleen mogelijk om de e-mail echt goed/stabiel te synchroniseren op alle apparaten, maar ook contactpersonen, uw agenda, notities en/of taken/herinneringen.

Zo waren bij ons de e-mail problemen opeens voorbij. Geen verbinding meer die wegviel of e-mail berichten die we later niet meer konden vinden op de telefoon. Gewoon stabiel blijven werken, top!

Overstap naar Office 365 met Exchange via 3ICT geadviseerd

Wij adviseren al onze klanten (eigenlijk iedereen wel) over te stappen naar Office 365 met Exchange, dat is een e-mail oplossing die past bij deze tijd. Met 3ICT hebben wij (rekening houdend met de AVG wetgeving) technisch overleg gehad zodat zij, indien gewenst, kunnen ondersteunen met deze overstap. Hun organisatie is hiervoor beter ingericht, wij houden ons bezig met alles rondom uw website. Het instellen van de e-mail op al uw apparaten is toch andere koek..

3ICT onze ICT partner

We zijn natuurlijk zelf een ICT bedrijf, maar zo heeft ieder zijn specialisme. Wij zijn specialisten op het gebied van websites -> online marketing. 3ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden van ICT infrastructuren op locatie en in de Cloud. Zij ondersteunen ons dus bij (moeilijkere) ICT vraagstukken van onze ICT omgeving, waaronder onze werkplekken en email. Kortom als wij iets toch niet weten op het gebied van e-mail met Outlook en Exchange, dan kunnen zij ons helpen. Vice-versa helpen wij hen weer als het gaat om de website. Samen staan we het sterkst!

Bekijk de webpagina over Office 365 van 3ICT voor meer informatie.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla!®
Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: