Wel of geen Serviceovereenkomst van JACCS?

Een service overeenkomst is een ruim begrip. Wij komen deze zelf ook in allerlei vormen en maten tegen. Maar al te vaak zien wij een contract waarbij u een vast (maandelijks) bedrag dient te betalen voor helpdesk ondersteuning en/of onderhoud cq. updates. Vaak komt het erop neer dat u betaalt voor het mogen bellen van uw service verlener en als u ontevreden bent zit u nog een jaar vast aan het contract. Dat doen wij dus anders.

Bij JACCS heeft de service overeenkomst maar een (1) doel, duidelijkheid creëren. Klantenbinding doen wij met onze producten en onze service, maar niet met een contract. De service overeenkomst biedt duidelijkheid wat betreft de hoeveelheid service u wenst, hoe vaak u een backup wenst, hoe snel u van ons een reactie of antwoord kunt verwachten en o.a. wat voor vergoeding wij van u ontvangen.

In de basis spreken wij dus met onze klanten af (o.a.) hoeveel uren service zij bij ons willen inkopen. Wij verlenen onze diensten, zoals updates of het maken van een (maandelijkse/wekelijkse) backup binnen deze ingekochte uren. Het voordeel voor ons is dat deze uren vooraf afgerekend worden. Onze klanten hebben het voordeel van een lager tarief, daarnaast blijven de ingekochte uren altijd geldig en betaalt u dus nooit teveel. Mochten wij erachter komen dat de hoeveelheid ingekochte uren toch te weinig is, dan melden wij dit vooraf en heeft u de mogelijkheid om extra uren in te kopen of deze achteraf gefactureerd te krijgen.

Mocht u helaas (ongeacht de reden) toch afscheid van ons willen nemen dan is dat ook met een service overeenkomst gewoon mogelijk. U kunt dan uw service overeenkomst met inachtneming van één (1) maand opzegtermijn opzeggen en wij storten binnen 14 dagen het bedrag evenredig aan de hoeveelheid ongebruikte uren terug op uw rekening.

Zo zorgen wij ervoor dat er duidelijkheid is wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Heeft u nog geen Serviceovereenkomst bij ons afgesloten? Neem dan contact met ons op, wij sturen u dan een voorbeeld service overeenkomst toe. Bent u nog geen klant van ons? Ook dan is het mogelijk om een Serviceovereenkomst bij ons af te sluiten, neem ook hiervoor contact met ons op.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

MeerBusiness Haarlemmermeer
Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: