Mediabeheer opties

Via het Mediabeheer opties scherm kunnen allerlei instellingen die betrekking hebben op bestanden uploaden met Joomla! aanpassen.

Om het Mediabeheer opties scherm te openen klikken we eerst bovenin op 'Inhoud > Mediabeheer'.

Daarna drukken we rechtsboven op de knop 'Opties'.

Maximale bestandsgrootte wijzigen:

Bovenaan wordt al gelijk weergegeven dat de huidige/standaard maximale bestandsgrootte 10MB is. Dat kunnen we aanpassen door in het invulveld naast de titel 'Maximale groote (in MB) waar standaard/nu '10' in staat aan te passen door een ander getal. Vullen we hier bijvoorbeeld 15 in (en slaan we dat op), dan is de nieuwe bestandsgrootte maximaal 15MB. Let op, Windows en Joomla! verschillen van mening als het gaat om bestandsgrootte. Dus kan het voorstellen als een bestand precies 15MB is, dat Joomla! deze toch niet accepteert. Verander in dat geval de instellingen naar ten minste 16MB om te voorkomen dat Joomla! deze blijft weigeren.

Afbeelding bestandstypes wijzigen:

In het midden van dit scherm worden de toegestande bestandstypes voor afbeeldingen weergegeven. Daar staan standaard vier bestandstypes weergegeven, namelijk bmp,gif,jpg,png. Om hier een extra bestandstype aan toe te voegen typen we in dit veld eerst een komma, dan geen spatie gevolgd door de drie letters die de bestandsextentie vormen. Dus voor een TIF afbeelding, typen we hier ,tif. Let op, vergeet niet bovenaan deze bestandsextensie ook toe te voegen.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

MeerBusiness Haarlemmermeer
Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: