Wat is Joomla!?

Joomla! is een open-source CMS systeem, wat wereldwijd veel prijzen heeft gewonnen en voor miljoenen websites wordt gebruikt.

Joomla! wordt gezien als een zeer krachtig en uitgebreid CMS systeem, wat ook nog eens makkelijk in gebruik is.

Vrijwel iedereen zonder technische kennis kan met dit CMS systeem een website vullen met teksten en onderhouden.

Meer informatie wordt ook weergegeven om de website van Joomla! zelf.

Wat is open-source software?

Open-source software betekent letterlijk vrije software, maar wordt vaak geïnterpreteerd gezien als gratis software. Hoewel gratis ook voor Joomla! geld, zijn niet alle open source software systemen/pakketten gratis.

Wat is een CMS systeem?

CMS staat voor Content Management Systeem, met andere woorden een inhoud beheer systeem. Een CMS systeem is een software pakket waarmee de gebruiker zonder technische kennis gegevens, afbeelding, documenten, etc. op het internet kan plaatsen. Een belangrijke eigenschap van een goed CMS systeem is dat de inhoud gescheiden is van de lay-out (de vormgeving). Het CMS systeem zorgt ervoor dat via een template (de website lay-out) de website juist wordt vormgegeven. Hierdoor is het dus ook mogelijk om met dezelfde inhoud in een nieuw vormgegeven website te gebruiken. Al deze functionaliteiten worden ondersteunt door een database waar de gebruiker vrijwel niets van merkt.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla!®
MeerBusiness Haarlemmermeer
OVHZ
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: