Joomla! Responsive Backend

Joomla! Responsive BackendVroeger was er een speciale App nodig om via uw smartphone uw Joomla! website te bewerken. Zo hebben wij een aantal keer artikelen of categorieën gewijzigd. Vaak schoten deze Apps tekort, het was soms alleen mogelijk om een gebruiker, een categorie of een artikel te wijzigen. Die tijden zijn (al geruime tijd) voorbij, ook de Joomla! Backend (administratie menu) is volledig responsive. Zo kunt u uw eigen Joomla! website met ieder gewenst apparaat, op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie wijzigen.

Responsive is de technische term van een resolutie onafhankelijke website lay-out. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid pixels van uw scherm. Daardoor wordt de website automatisch/optimaal weergegeven op een computer, beamer, tablet en/of smartphone. Hierdoor is het dus niet meer nodig om een App te installeren, Joomla! past zich automatisch aan zodat deze optimaal wordt weergegeven op uw scherm.

 Joomla! Responsive Backend Joomla! Responsive Backend Joomla! Responsive Backend Joomla! Responsive Backend

De Joomla! Backend (www.uwwebsite.nl/administrator) is vanaf Joomla! 3.3.x volledig responsive. Oudere versie zijn dit overigens niet. De standaard Joomla! Frontend (www.uwwebsite.nl) templates zijn ook responsive, het is echter mogelijk dat het template van uw website (indien dit geen standaard Joomla! template is) niet responsive is.

Wilt u graag ook een responsive Joomla! Frontend template, neem dan contact met ons op.

 

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla!®
MeerBusiness Haarlemmermeer
OVHZ
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: