Hoger in zoekresultaten: SEO advies van JACCS

Veel website-eigenaren vragen het zich af 'Hoe komt mijn website hoger in de zoekresultaten, van bijvoorbeeld Google?'. Voornamelijk hoger dan de concurrentie is de wens, echter ontbreekt de kennis of tijd om dit te realiseren. Wij hebben een speciale SEO pagina gemaakt met tekst en uitleg over SEO, wat u moet weten, waar u rekening mee moet houden en handige tips & tricks.

SEO staat voor Search Engine Optimizing. Zo bestaat er ook SEA, wat staat voor Search Engine Advertizing. Dit zijn twee verschillende dingen, die wel degelijk met elkaar te maken hebben. Wat veel mensen vergeten is dat SEO eerder komt dan SEA, zonder SEO aandacht te geven functioneert SEA niet optimaal.

Omdat wij steeds vaker de vraag kregen 'Hoe komt mijn website hoger in de zoekresultaten?' hebben de basis van onze kennis op onze website gezet. Hiermee kunt u in ieder geval lezen wat u wel en niet moet doen om hoger te komen in de zoekresultaten. Natuurlijk kunt u ook gewoon deze taak aan ons uit handen geven, neem hiervoor contact met ons op.

Onze speciale SEO pagina zullen wij overigens periodiek updaten, zodat u altijd op de hoogte blijft van de recente ontwikkelingen. Ook hoeft u niet dagelijks deze pagina te bekijken, maar schrijf u in voor onze Joomla! nieuwsbrief en wij geven u een seintje wanneer deze SEO pagina is aangepast.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

MeerBusiness Haarlemmermeer
Joomla! 3 Certified Administrator
OVHZ
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: