Verhuizing naar SiteGround afgerond!

Bij JACCS draait het om kwaliteit en flexibiliteit. Om mee te kunnen gaan met de laatste trends en ontwikkelingen van de markt hebben wij besloten van hosting provider te wisselen. Onze oude hosting provider had toch op een aantal vlakken te weinig te bieden. Daarnaast wilde wij meer zaken kunnen delegeren aan onze hosting provider. Zo zijn wij begonnen aan de toch wel ingrijpende klus om alle websites van onze klanten te verhuizen naar de nieuwe hosting provider: SiteGround.

De afgelopen 2 maanden zijn wij bezig geweest met deze verhuizing. Van alle websites eerst een backup maken, deze installeren bij SiteGround, waarna de verhuizing van de domeinnaam kon beginnen. Zodra deze was afgerond weer uitgebreid testen. Onze klanten hebben vrijwel niets gemerkt van deze verhuizing, behalve dat de website na de verhuizing sneller is geworden.

SiteGround is de joomla.com hosting provider, dat is een website waarmee iedereen Joomla! kan testen door een eigen website te maken. SiteGround heeft zich verder gespecialiseerd in het hosten van Joomla! websites. Daarom zijn er extra tools beschikbaar in het hosting pakket speciaal voor Joomla! websites. Hierbij kunt u denken aan een extra caching niveau (voor meer snelheid) en toegang tot de administrator interface via de hosting interface, maar ook 1-click updates of zelfs auto updates van de Joomla! core.

Wij hebben het voordeel dat er meer zaken gedelegeerd kunnen worden aan SiteGround zodat wij ons kunnen focussen op de Joomla! website en niet meer op managen van de servers waarop de websites worden gehost. Kortom veel voordelen, een investering van veel tijd, maar wat ons betreft een goede keuze.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd
OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: