Uw bericht met 1 klik op al uw social media, het kan!

Social Media is een leuk en soms ook belangrijk medium voor uw promotie. Maar wat hebben wij een hekel aan het repeterende werk elke keer maar weer. U begint met een leuk artikel op uw website of bijvoorbeeld op uw Facebook pagina. Hier besteedt u aandacht aan om ervoor te zorgen dat dit bericht met of zonder afbeeldingen goed tot zijn recht komt. Daarna begint het copy/paste werk. Want het bericht moet ook (verkort) op Twitter, LinkedIn, Google+, etc. Vaak denkt we: "dat doe ik straks wel" en 3 dagen later denken we: "oei! dat moet ik nog doen." Die tijden zijn voorbij, dankzij een geweldige uitbreiding van uw Joomla! website.

Deze uitbreiding werkt op meerdere manieren, de meeste gebruikte zijn gewoon reageren op een nieuw artikel (eventueel in een aangegeven categorie) of de eigen gemaakte composer. Deze uitbreiding zorgt vervolgens voor de correcte plaatsing op al uw Social Media profielpagina's.

Werking via artikel

De inhoud van uw Joomla! website bewerken gaat al heel eenvoudig en verandert niet. Deze uitbreiding reageert op nieuwe artikelen, dus nieuwe content. Eventueel kunt u aangeven dat de uitbreiding alleen hoeft te reageren op nieuwe artikelen in een bepaalde categorie. Wel zo handig, want u hoeft niet elke nieuwe pagina op twitter toe te lichten, maar wel uw nieuwsartikelen. Dit stelt u eenvoudig zelf in en hoeft vervolgens alleen het korte bijbehorende bericht te controleren en/of te bevestigen.

autotweet bericht

Werking via composer

Zodra u het bericht gaat controleren komt u in de composer. Hier kunt u ook gewoon zelf een bericht typen. Typt u zelf een bericht dan wordt deze niet op uw website geplaatst, maar wel op alle ingestelde Social Media pagina's. Bewerkt u de automatisch gegenereerde berichten (als reactie op een nieuw artikel) dan is uiteraard uw nieuwe artikel wel ook zichtbaar op uw website.

autotweet composer

Wat moet ingesteld worden?

Deze uitbreiding moet u uiteraard wel eerst toegang/toestemming geven om berichten uit uw naam te plaatsen op uw Social Media pagina. Dit proces is goed gedocumenteerd, maar (nog) niet heel eenvoudig. Daar ondersteunen wij u natuurlijk graag.

autotweet kanaal instellenNooit meer copy/paste acties!

Zodra de Social Media accounts gekoppeld zijn met deze uitbreiding (dit kunnen er heel veel zijn!) hoeft u nooit meer te copy/pasten. Deze uitbreiding plaatst eenvoudig en automatisch uw (nieuws)berichten op alle gekoppelde Social Media pagina's.

autotweet kanalen

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van deze uitbreiding? Wilt u een demo? Hulp nodig met instellen? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd
Joomla!®
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: