Hoe werken wij bij JACCS?

Bij JACCS zijn wij veelzijdig, flexibel, transparant en proactief voor onze huidige en nieuwe klanten. Veelzijdig, omdat wij ervaring hebben met vrijwel alle gebruikelijke en ongebruikelijke functionaliteiten van een website, maar u ook kunnen trainen in het werken met Joomla!® en Adobe FrameMaker. Flexibel, omdat wij u niet alleen van dienst zijn met Joomla!® producten, maar ook met Joomla!® & Adobe cursussen, helpdesk support, website hosting, etc. Transparant, omdat vooraf altijd zorgen voor een duidelijke offerte en vervolgens beschikken over een zeer uitgebreide projectadministratie, waarmee u direct inzage heeft in de openstaande en afgesloten taken met de daarbij horende verantwoording. Proactief, omdat wij dagelijks actief zoeken naar toepassingen die voor onze klanten interessant kunnen zijn om deze vervolgens via onze nieuwsbrief met u te delen.

 

Verwacht trouwens niet alleen goede producten en dienstverlening, maar ook nog eens een scherpe prijs!

 

Bijvoorbeeld:

Wij maken niet alleen een website voor u maar denken ook met u mee over de inhoud van deze website. Bijvoorbeeld welke (unieke) eigenschappen van uw bedrijf dienen extra toegelicht te worden of extra in de spotlight komen te staan of op welke manieren kunt uw klant het beste contact met u opnemen.

Een Joomla!® Basic of Professional Website van JACCS is het product van jaren Joomla! ervaring. Wij hebben hierdoor deze pakketten samengesteld en deze bevatten onmisbare functionaliteiten die voor u optimaal worden ingesteld.

Wij leveren graag service en wij kunnen inzake uw website alle zaken uit handen nemen. Zo kunnen wij uw website maken, onderhouden, een (periodieke) backup maken, de website verhuizen of juist updaten naar de laatste Joomla! versie.

Wij komen graag bij u langs voor een afspraak voor een nieuwe website of voor overleg. Of dit overleg nu voor, tijdens of na het verkrijgen van de opdracht is, dat maakt niet uit. Wij doen er alles voor om aan u een goede website op te leveren.

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer
Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: