Ranking the website (RtW)

Ranking the website (RtW) heeft een avondvullend programma. Hiermee willen wij iedereen die dat wenst op een andere manier laten kijken naar hun eigen website. Wij organiseren zo meerdere keren per jaar een RtW bijeenkomst met een uitgebreid programma waarbij u in feite een kijkje in de keuken krijgt van een professionele webbouwer, denk bijvoorbeeld aan:

  • Online vindbaarheid: hoe komen wij bij uw website terecht?
  • Website techniek: is uw website snel, veilig, stabiel, up-to-date, etc.
  • Social Media: bent u actief op Social Media en is het wel nodig of heeft het zin?
  • Onzichtbare inhoud: op welke manier kan- en is uw website voorzien van extra inhoud voor een betere vindbaarheid?
  • Zichtbare inhoud: is de inhoud goed leesbaar, vindbaar en geoptimaliseerd?

Wij begrijpen dat alleen meer inzicht in uw eigen website niet voldoende is, daarom geven wij u ook inzicht in de onderlinge verhoudingen van websites van alle aanwezige tijdens een RtW bijeenkomst. Op die manier kunt u website globaal vergelijken met die van de andere deelnemers van de RtW bijeenkomst.

Daarnaast vinden wij dat onze presentatie best 'aangekleed' mag worden met iets leuks. Daarom hebben wij Wine Center benaderd die tijdens RtW bijeenkomst een wijnproeverij geeft. Kennis en genieten lijkt ons een goede combinatie. Tevens geeft Arjen Hanssen van Online Overtuigen altijd een verkorte, leuke en waardevolle presentatie.

Als laatste sluiten wij elke RtW bijeenkomst of met een korte netwerkborrel. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de resultaten van het rapport bespreken met de mede-aanwezigen en ons vragen stellen.

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: