2017 wat een jaar!

Afgelopen jaar hebben wij veel veel dingen gedaan, op vrijwel alle vlakken groei meegemaakt van ongeveer 35% en gewoon een leuk jaar gehad. Wij zijn graag transparant en daarom hebben wij het jaar 2017 voor u samengevat.

De vulling van de agenda van 2017 begon al in 2016 toen ik verkozen werd als voorzitter van JCI Haarlemmermeer. Dat bracht verantwoordelijkheid met zich mee en ook zeker extra werk. Op deze functie heb ik veel gedaan en nog meer geleerd, dit was erg leuk om te doen en zou ik iedereen aanbevelen.

Kennis en nieuwe partners

Om onze kennis te vergroten, nieuwe klanten te vinden en wellicht nieuwe partners te ontmoeten zijn wij naast de gebruikelijke vergaderingen en netwerkborrels van JCI Haarlemmermeer, OVHZ en Ondernemend Hoofddorp nog bij 9 evenementen / congressen geweest van bijvoorbeeld:

  • JCI Nederland
  • Internet Marketing Universiteit
  • Joomla! dagen

Tijdens deze evenementen / congressen hebben wij nieuwe kennis opgedaan om die vervolgens weer toe te passen in ons werk, maar ook nieuwe klanten en partners ontmoet. Wij vonden het dan ook erg leuk om op deze manier nieuwe contacten te leggen en kennis te vergaren. Zo hebben wij de directrice van een bedrijf ontmoet, die een stapje terugneemt en een goed onderkomen van haar klanten zocht. Daarmee konden wij haar goed helpen.

Uitbreiding en verhuizing

Begin dit jaar kwam er vanwege de aanhoudende drukte toch echt de noodzaak om de capaciteiten uit te breiden. Er moest een medewerker komen, een spannende stap! Via Team Q14 een vacature geplaatst, die snel met een goede kandidaad kwamen. Joey Krop begon in mei via een detacheerder en is inmiddels per 1 januari j.l. in dienst van JACCS.

Samen naast elkaar werken in mijn werkkamer aan huis was niet optimaal, dus op zoek gegaan naar een kantoorruimte. Daar waren we snel uit en we konden na de vakantie per 1 september ons nieuwe kantoor aan de hoofdweg 1358 (een kamer in het oude kantoor van de Rabobank Nieuw-Vennep) betrekken.

35% groei

De groei was zeker aanwezig. In 2017 hebben we 29 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Voor deze klanten hebben we 12 nieuwe websites gemaakt, maar hebben we ook het beheer en onderhoud van nog eens 14 websites overgenomen. Onze hosting tak is o.a. daarmee gegroeid, namelijk met 29 websites en met 46 domeinnamen.

Leuke projecten / resultaten

Dit jaar hebben we voor elke bestaande en nieuwe klant leuke dingen mogen doen en goede resultaten geboekt. Toch hebben we een kleine greep gedaan uit deze projecten om hier te vermelden.

Zo hebben we voor massagepraktijkaziz.nl goede SEO resultaten geboekt: deze website kwam ondanks allerlei inspanningen al jaren niet hoger dan plek 21 in de Google zoekresultaten. Toen wij klaar waren met toch een nieuwe website en het opschonen van de vooral dubbele content stond deze website opeens op plek 4, dus opeens toch een top 10 plek in de Google zoekresultaten voor een belangrijke zoekopdracht.

Voor essenceyachts.com is dankzij een intensieve en leuke samenwerking een compleet nieuw design en een nieuwe structuur gemaakt. Dit alles paste binnen de afspraken van hun service overeenkomst, waardoor zij naast hun jaarlijkse bijdrage niets extra's hoefden te betalen.

Maar ook voor jandemakelaar.nl een volledig nieuwe website gemaakt in een nogal drukke branche. Echter concludeerden wij vrij recent dat dankzij alle inspanningen deze website zichtbaar is op plek 7 van de Google zoekresultaten voor een belangrijke zoekopdracht.

5-sterren reviews

Een (klein) aantal van onze klanten zijn inmiddels benaderd en hebben ook een review achtergelaten op:

Voor in 2018 hebben wij op de agenda staan om dit aantal te vergroten. Wij verwacht in het eerste kwartaal al onze klanten hiermee te benaderen. Uiteraard kunt u ook door te klikken op de bovenstaande links alvast een review plaatsen.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer
Gecertificeerd
Joomla! 3 Certified Administrator

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: