Joey Krop

THF 5775Hallo, mijn naam is Joey Krop en ik werk sinds 30 mei 2017 bij JACCS. Na het halen van mijn VWO diploma in 2017 heb ik in één jaar mijn propedeuse gehaald voor de studie Commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel studeer ik Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben halverwege 2016 zelf thuis begonnen met het ontdekken van alles omtrent Internet Marketing. Hieronder vallen veel verschillende onderwerpen, waaronder het bouwen van websites. Om aan de slag te kunnen bij JACCS was voor mij dan ook dé kans om alles wat ik mezelf heb aangeleerd, professioneel te gaan onderbouwen.

Met Roeland van Anholt als mentor maak ik me weinig zorgen over problemen die ik gaande mijn leerproces bij JACCS tegenkom. Met het Joomla!® CMS systeem overweg kunnen is al één van de vele vaardigheden die ik heb kunnen leren.

Ik zie er erg naar uit om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Daarnaast zie ik er ook erg naar uit om u te woord te staan bij vragen of problemen en u zo nodig advies te geven over uw website of andere internet/website gerelateerde onderwerpen die te maken hebben met uw bedrijf.