Roeland van Anholt

THF 5759Hallo, mijn naam is Roeland van Anholt en JACCS is mijn bedrijf. Ik ben in januari 2008 HBO afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Daar heb ik Commerciële Economie gedaan, daarna ben ik bij een ICT bedrijf terecht gekomen en ben ik mij meer gaan specialiseren.

Opeens werden dat websites, zie ook de historie van JACCS. Daar heb ik bewust gekozen voor het Joomla!® CMS systeem. Elke nieuwe website werd voor mij een project en om hierover meer te leren ben ik een cursus Prince2 Foundation gaan doen. Daarna vond ik het fijn om ook een Lean Six Sigma GreenBelt opleiding en certificaat te halen. Zo heb ik meer houvast en tools om uw bedrijf te kunnen bekijken en te beoordelen wat op uw website dient te komen. Daarnaast kan ik er bijvoorbeeld voor zorgen dat bij formulieren de juiste vragen gesteld worden en de resultaten goed inzichtelijk en bij de juiste personen terecht komen.

Zo wil ik mij onderscheiden van ieder andere webbouwer. Ik kan als geen ander naar uw bedrijf kijken en beoordelen welke onderdelen echt nut gaan hebben op uw website. Kom ik op uw website of in uw wensen onderdelen tegen die niets toevoegen, dan zal ik u adviseren dit niet te doen en bespaart u kosten.

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla!®
OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: