Poef! 2018 is ook weer voorbij

Het jaar 2018 is voorbij gevlogen! Waar wij normaliter ongeveer 12 nieuwe websites per maand opleveren hebben wij er in 2018 meer dan 20 opgeleverd. Een leuke, maar ook drukke tijd. Iets wat wij in 2019 toch wel anders willen doen, omdat de tijd die we hebben meer willen steken in de websites van onze bestaande klantenkring en in het uitbreiden van onze kennis.

Nieuwe partnerships

Rond het derde kwartaal van 2018 hebben wij besloten partner te worden van MeerBusiness Haarlemmermeer. Een platform waarbij vooral het zakelijke aspect centraal staat. Een partnership is een stapje meer dan een membership en een leuke kans om veel nieuwe mensen te leren kennen.

Begin 2018 zijn we ook een partnership aangegaan met Online Overtuigen (Arjen Hanssen). Arjen kan websites op wetenschappelijk niveau analyseren op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Dit doen tot op zeker hoogte zelf uiteraard ook, maar niet op het zelfde hoge wetenschappelijke niveau als Arjen. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld en geven wij onze klanten de kans om eens een uitgebreide analyse te laten maken van de website.

Nieuwe domeinnaam registrar

Met inmiddels meer dan 300 domeinnamen in het beheer schoot de huidige hosting partner steeds meer tekort. Gelukkig gingen er geen zaken verkeerd, maar vooral het wijzigen van instellingen was heel veel werk. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe partner, eentje die meer mogelijkheden heeft voor bijvoorbeeld bulk-wijzigingen. Daarnaast was een kostenbesparing dan uiteraard ook gewenst.

Deze hebben wij gevonden: MijnDomeinReseller. Een partner die bulk wijzigingen kan doorvoeren, de verhuizing naadloos kon faciliteren en nog goedkoper is ook. Daar waren wij erg blij om en hebben dan ook inmiddels bijna alle domeinnamen hier ondergebracht. De website hosting is wel nog steeds bij SiteGround ondergebracht, daarover zijn wij ook zeer tevreden.

Stevige groei (gemiddeld 30%)

Net als in 2017 was er weer groei aanwezig op alle vlakken. Vanwege een verhuizing van een klant met veel websites is onze hosting tak gegroeid met 53% en dankzij een grote toestroom van nieuwe klanten (28%) hebben we nu 32% meer websites in beheer. Dit alles heeft de omzet laten toenemen met ongeveer 16%, echter groeien de kosten natuurlijk nooit lineair mee.. Toch zijn wij over het algemeen niet ontevreden.

Goede reviews :-)

Een (klein) aantal van onze klanten zijn inmiddels benaderd en hebben ook een review achtergelaten op:

In 2019 willen we al onze klanten benaderen met het verzoek een review te plaatsen. Dit zal voor het eind van het tweede kwartaal gebeuren. Uiteraard kunt u ook door te klikken op de bovenstaande links alvast een review plaatsen.

En nu 2019...

Dit jaar staat bij ons in het teken van de besparing en het verruimen van onze kennis. Hoewel 2018 een zeer interessant jaar was, was het soms erg lastig plannen.. Dit doen we in 2019 graag beter, door ruimer te plannen en misschien zelfs wel 'nee' te moeten verkopen. Wij willen namelijk vooraan staan met onze kennis en nieuwe producten / diensten blijven ontwikkelen. Daar is ook tijd voor nodig.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer
Gecertificeerd
Joomla! 3 Certified Administrator

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: