2019 was een gaaf jaar!

Zoals elk jaar hebben we in 2019 veel meegemaakt en gedaan. Een 2e medewerker zien komen en gaan, een verbouwing meegemaakt, een stagiair gehad, de nodige nieuwe websites gemaakt en sommige ook SEO geoptimaliseerd.

Veranderingen met medewerkers

In maart begon Kyra bij ons. Zij kon 1 a 2 dagen in de week bij ons werken met zicht op groei in werkdagen en functie. Kyra wilde al vanaf het begin fulltime werken, helaas hadden wij daarvoor (nog) geen plek.. Dus afgesproken dat als zij een andere (fulltime) baan zou vinden, zijn niet gebonden was aan een lange opzegtermijn. En zo geschiedde, zij vond een andere baan en moesten wij helaas in augustus afscheid nemen van elkaar. Gelukkig kunnen we nog wel aankloppen voor werk op projectbasis, kortom het afscheid was geen vaarwel.

In september begon de 4 maanden stage van Brian bij ons. Hij heeft naast zijn stageopdrachten zich bezig gehouden met onze klanten en zijn eigen manier van communiceren. Voor ons beide een leuke en leerzame tijd! Eind december was zijn laatste dag wat we hebben afgesloten met een (kerst)borrel.

Succesvolle websites gemaakt

Dit jaar hebben we 14 websites opgeleverd en van een aantal het beheer overgenomen. Hieronder een greep van deze projecten:

  • taximeer4you.nl een website voor een taxibedrijf, die dankzij de website veel meer verzoeken van ritten ontving.
  • Een nieuwe vormgeving en structuur voor robblomtuinen.nl, waardoor het beheer en onderhoud aanzienlijk makkelijker werd en daarmee de onderhoudskosten..
  • Een website voor de selectie van kerstgeschenken, waar ruim 4.000 keer gebruik van gemaakt is.
  • Nieuwe website voor bijles op maat, maar bijvoorbeeld ook een website voor de verkoop van een cursus in beleggen.

Al deze nieuwe websites hadden uiteraard een positief effect op de kosten, de bezoekersaantallen en (indien gemeten) de conversie. Hierdoor bouwen wij altijd websites waar u iets aan heeft.

We blijven groeien :-)

Statistieken houden wij continu bij, zo kunnen we periodiek interessante statistieken van ons bedrijf laten zien: Ons klantenbestand ging dit jaar voorbij de 100, dankzij een stijging van 27% mogen wij op dit moment 104 klanten van dienst zijn. De hoeveelheid websites die wij hosten groeide met 12% naar 106 websites. De hoeveelheid domeinnamen steeg met 29% voorbij de 400. De hierbij horende omzet steeg ook met ca. 25%. Overal dus weer een stijging van 24%

Inmiddels 38 reviews met gemiddeld 4,8 van de 5 sterren

Onze hoeveelheid reviews stijgt gestaag. Iedereen is zeer tevreden en daar zijn we trots op!

In 2019 willen we meer doen met onze reviews, voornamelijk meer gebruiken in onze promotie en uiteraard blijven vragen om reviews..

2020 = 10 jaar JACCS!

Komend jaar bestaan wij 10 jaar en dat willen wij vieren. Al onze partners en klanten hebben hiervoor (per e-mail) een uitnodiging ontvangen, zodat wij tijdens een vrijmibo hen kunnen bedanken en samen een blik kunnen werpen op de toekomst. (deze niet ontvangen? geen nood, er volgen nog een aantal herinneringen)

In 2020 hebben we grote plannen wat betreft de toekomstige dienstverlening van JACCS...

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer
Gecertificeerd
Joomla! 3 Certified Administrator

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: