2023: Veel migraties

Het jaar waarin Joomla! 4 migraties wel centraal stonden. Deze migratie is meestal 1 tot 1,5 dag werk, voornamelijk omdat de complete vormgeving opnieuw gemaakt moet worden. Dit jaar hebben we meer dan 30 websites gemigreerd naar Joomla! 4. Dit was naast het reguliere support werk en de bouw van een aantal websites best veel (extra) werk, maar wij zullen de laatste zijn die klagen om werk.

Naast deze migraties zijn er toch een aantal leuke projecten opgeleverd, zoals een nieuwe website voor Stichting Vrienden van Hospice Bardo en een website voor Elite OLR met een uitgebreid inschrijfformulier voor een wedstrijd met duiven. Erg leuk om hiervoor websites te mogen leveren.

Terug van weggeweest

Begin 2022 bij de bestuurswissel van MeerBusiness hebben we, om diverse redenen, besloten ons partnership niet te verlengen. Echter waren we eind 2023 aanwezig bij een 'Welkom nieuwe leden' event van MeerBusiness en daarbij positief verrast. Het evenement zat goed in elkaar en de sfeer was goed. Derhalve besloten om weer, ditmaal als member, aan te sluiten bij MeerBusiness. Het nieuwe bestuur heeft inmiddels ook vorm aangenomen en stappen gezet voor het 'nieuwe' platform.

Stabilisatie

Na jaren van groei, en een lichte daling in 2022, is dit jaar juist stabiel gebleven. Het aantal klanten steeg licht en het aantal websites in beheer bleef nagenoeg gelijk. De kosten zijn met ongeveer 10% gereduceerd ten opzichte van 2022. Mede hierdoor was onderaan de streep een stijging zichtbaar. Dit was ook het doel van het jaar, dus wij zijn zeer tevreden met de resultaten.

Bedrijven staan 'weer' in de Gouden Gids (reviews verdwenen)

Sinds begin 2023 zijn bedrijven niet meer zichtbaar en vindbaar via De Telefoongids (DTG) maar is de Gouden Gids terug van weggeweest. Zodoende mocht elk bedrijf zijn of haar profiel opnieuw controleren / verifiëren en zijn alle reviews die aanwezig waren bij De Telefoongids verdwenen cq. verwijderd.

In 2024 -wellicht- een minder vol agenda

Hoewel Joomla! 5 alweer gelanceerd is verwachten wij dat er komend jaar minder 'migratie' werk op ons staat te wachten. Daardoor ontstaat er meer tijd voor SEO trajecten van bestaande, maar ook nieuwe klanten. Daarnaast willen we (weer) meer tijd besteden aan nieuwe concepten en leuke (online) marketing ideeën.

Joomla! 4 & Joomla! 5

De laatste Joomla! 4 migraties zijn in zicht, maar ook de updates naar Joomla! 5 komen op de agenda. Deze Joomla! 5 updates worden naar verwachting minder werk dan de eerdere migraties. Uiteraard laten wij al onze klanten weer keurig weten wat hen te wachten staat bij de update naar Joomla! 5.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Joomla! 3 Certified Administrator
Gecertificeerd
Joomla!®
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: