2020, wat zullen we daar eens over schrijven..

2020, ons jubileumjaar, ook bij ons verliep alles totaal anders dan verwacht. Waar we in het begin van het jaar zowel feest- alsmede uitbreidingsplannen maakte, werd daar eind Q1 een streep door gezet. Waar we in Q1 verhuisden naar een nieuw/groter kantoor en per 1 april een nieuwe medewerker zou beginnen en op 3 april een leuk feest was georganiseerd, ging dit allemaal niet door. Waarom hoeft niet te worden uitgelegd, maar vervelend was het wel..

Het jaar begonnen met 3-0 achter

Nieuw kantoor, een jubileumfeest, traktaties en een nieuwe medewerker. Alles was in huis, investeringen waren gedaan om van 2020 een top jaar te maken. Helaas mochten ook wij per 23 maart in (intelligente) lockdown met ook voor ons allerlei gevolgen. Alle lopende opdrachten werden 'on hold' gezet, wat overigens begrijpelijk was. Wie wilde er in deze onzekere periode bezig zijn met de bouw van een nieuwe website?

Nieuwe opdrachten kwamen nauwelijks binnen en een aantal bestaande klanten vroegen om een 'downgrade' van onze diensten of uitstel van betaling, uiteraard hebben wij daar elke keer aan meegewerkt. Mede door deze flexibele opstelling hebben wij in deze periode van geen enkele klant afscheid hoeven te nemen.

Toch had dit alles wel gevolgen. De nieuwe medewerker kon helaas toch niet bij ons beginnen en werden onze financiƫle reserves werden behoorlijk aangetast. Later in het jaar moesten we ook van onze medewerker Joey afscheid nemen. Zo is JACCS weer -tijdelijk?- een eenmansbedrijf.

Opeens begon de vakantieperiode

Na deze ingrepen was er wel meer rust, de kosten waren onder controle en het werk behapbaar. De projecten die 'on hold' waren gezet kwamen weer op gang en er kwamen weer aanvragen binnen. Veel verlof is er niet opgenomen en hebben we ons best gedaan alles op tijd op te leveren.

Na de vakantieperiode kwamen er meer aanvragen en ontstond er zowaar meer drukte. De planning liep redelijk vol en maakte we veel goed van het slechte eerste halfjaar.

Niet alleen websites gemaakt

Voor Reclamediensten De Schakel hebben een compleet traject opgestart. We bouwden niet alleen een nieuwe website, maar ontwikkelden een nieuwe (online) marketing strategie met content kalender en ontwierpen een compleet nieuwe huisstijl. Bijvoorbeeld voor RVS Afvoergoten hebben we een uitgebreide multilanguage website gemaakt, welke meerdere websites verving. Ook hebben we bijvoorbeeld voor Vleeschhouwerij De Scharrelaer een nieuwe website gemaakt.

Statistieken? Groei

Onze statistieken houden we uiteraard bij, deze publiceren wij ook op onze website. Zo hebben we inmiddels 546 domeinnamen in beheer en hosten wij zelf 117 websites (incl. websites in ontwikkeling), toch een groei van ongeveer 10%. Omzet- en kostentechnisch lag de groei en de verhouding toch anders. We hebben ondanks allerlei tegenslagen toch een lichte groei van de omzet van zo'n 5% gerealiseerd, echter zijn de kosten door verschillende reden ook gestegen, onderaan de streep was het dan ook een magerder jaar dan voorheen. Uiteindelijk zijn we inmiddels 118 klanten van dienst met gezamenlijk 129 websites, daar zijn we trots op.

Nu 35 reviews met gemiddeld 4,8 van de 5 sterren

Iedereen is zeer tevreden en daar zijn we trots op!

In 2021 meer focus op SEO en conversie | Online Marketing

Wat het jaar gaat brengen is onzeker, duidelijk is dat we allemaal nog niet van het virus af zijn.. Wij houden in elk geval rekening met geen cq. beperkte groei en gaan ons meer focussen op de verbetering van websites. Zowel voor onze bestaande klanten alsmede nieuwe klanten. Online Marketing is nu belangrijker dan ooit, aangezien veel andere -sales gerelateerde- zaken niet kunnen en/of mogen. Wij gaan er in elk geval voor zorgen dat uw website beter gaat ranken. We zorgen er dan gelijk ook voor dat deze (extra) bezoekers sneller actie ondernemen en zodoende uw website -nog- beter gaat performen.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
MeerBusiness Haarlemmermeer
Gecertificeerd
Joomla! 3 Certified Administrator

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: